(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Pangasius se sýrovou omáčkou a bramborem v thermomixu
Potřebné ingredience
4 ks Pangase nebo rybího filé brambory pro 4 osoby šťáva z 1 citronu 150 g ementálu 2 jarní cibulky 1 stroužek česneku 2 lžičky kopru 1 lžíce másla 300 ml mléka 1 lžíce mouky
Postup přípravy
Rybu osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme
a opepříme, dáme do Varoma mísy. Brambory dáme do košíku,
do nádoby 0,5 l vody, vaříme 25 min., na Varoma R1. Vyjmeme
košík s bramborami, vylijeme vodu a ementál sekáme 10 sec.,
R6, dáme stranou, jarní cibulky a česnek sekáme 5 sec., R5,
házíme na rozjeté nože. Přidáme lžíci másla, dusíme 3 min. na
100 ° C, R1, přidáme sýr, 1 lžičku citronové šťávy, 2 lžičky kopru,
sůl, pepř, mléko a mouku, vaříme 10 min., na 90 °C, R3.
a opepříme, dáme do Varoma mísy. Brambory dáme do košíku,
do nádoby 0,5 l vody, vaříme 25 min., na Varoma R1. Vyjmeme
košík s bramborami, vylijeme vodu a ementál sekáme 10 sec.,
R6, dáme stranou, jarní cibulky a česnek sekáme 5 sec., R5,
házíme na rozjeté nože. Přidáme lžíci másla, dusíme 3 min. na
100 ° C, R1, přidáme sýr, 1 lžičku citronové šťávy, 2 lžičky kopru,
sůl, pepř, mléko a mouku, vaříme 10 min., na 90 °C, R3.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé